WORKOUTS FREESTYLE

HipHop – Lars Schuijling

HipHop by Larz is conditioneel en choreografisch uitdagend! Je wordt meegenomen op heerlijke muziek, dit in combinatie met een te gekke choreo maakt dat deze les onvergetelijk is. Al jarenlang een favoriete workout tijdens Solid Sound Convention! So..don’t miss it.

Dancehall – Gladys Trichet

Gladys is back met haar onvergetelijke Dancehall workout. Klaar om alles te geven? Think out of the box, shake drop en stop! Dancehall staat bekend om het ruige randje om de sexy bewegingen. Durf jij het aan? Deze dame geeft je zoveel energie dat je wel los moet gaan. Laat alles los en just dance DanceHall.

HouseDance – Taras Klimov (Russia)

HouseDance is een specifieke style binnen de HipHop waar vooral de been-bewegingen centraal staan in een hoog tempo. Conditioneel en choreografisch uitdagend! Laat je uitdagen door de choreo en meenemen door de muziek!  HouseDance is enorm up-commin. Dans samen met de meest talentvolle presenter van Rusland!

Latin Aerobics – Aneudi Cabral

Deze heerlijke Latin gerelateerde workout is een feestje! Aneudi neemt je mee naar de zon! Veel Fun in combinatie met stoere en sexy bewegingen. Latin muziek en een flinke dosis energie! Kortom een niet te missen workout!

African Dance – Gilton Franklin & live percussion

In deze workout bouwt Gilton “traditionele” bewegingstructuren uit tot combinaties gebaseerd op Afrikaanse dansbeweging. Deze workout zit vol met expressie, ritme en beweging. Een niet te missen workout voor iedereen die van dans en aerobics houdt. Dus..schrijf je in…en beweeg op het aanstekelijke ritme van de muziek.

Dance Aerobics – Yamine Saudio (France)

In deze workout bouwt Yamine “traditionele” bewegingstructuren uit tot combinaties vol expressie, ritme en beweging. Yamine geeft zijn choreografieën flair door ze te voorzien van bewegingen afkomstig uit jazzdans en latin dans. Een niet te missen workout voor iedereen die van dans en aerobics houdt Dus..schrijf je in…en beweeg op het aanstekelijke ritme van de muziek.

Pilates – Tatjana Plotnikova

Geen hocus pocus pilates pas maar een goed onderbouwde, fysiek uitdagende les. Core stability staat hierin centraal. Tatjana weet wat ze doet en staat bekend om haar vernieuwende zeer inspirerende Pilates lessen. Volle focus op jezelf. Daag jezelf uit, wees bewust van je lichaam en kom sterker uit de les.

Step – Taras Klimov (Russia)

Terug van weg geweest! Deze Russische internationale presenter staat garant voor een top workout! Duidelijke opbouw, verrassende choreografie, te gekke muziek en Russische charme maken deze step workout tot een ware beleving! Schrijf je in voor deze workout en laat je inspireren.

Step – Anton Todorov (Bulgaria)

Deze Bulgaar is een echt podium beest! En staat garant voor duidelijke opbouw, uitdagende choreografie, fantastische muziek en een ‘ready 2 steal’ choreografie. 

Voor iedereen die van steppen houdt is dit een niet te missen workout! 

Vinyasa Yoga – Marcel Wille

Vinyasa Yoga is een heerlijke licht-dynamische yoga les waarin we door de juiste asana’s (bewegingen) meer rust en ontspanning zoeken. Je lichaam heeft met deze fysieke yogavorm de tijd om zich over te geven aan de bewegingen en je kunt daardoor lekker je lichaam stretchen en geestelijk ontspannen. De les bestaat uit een rustig begin met ademhalingstechnieken, een licht dynamisch gedeelte met staande poses plus zonnegroeten en een afsluitend gedeelte waarin de diepere stretch en ontspanning wordt opgezocht. Deze les is geschikt voor alle levels en ook voor mensen met kleine blessures en concentratieproblemen. Try & relax!

Hula Workout – Myra Versteeg

Hula Workout Is een bijzonder manier van bewegen geïnspireerd door dansbewegingen van de Polynesische eilanden. Het is een heftige workout uitgevoerd op sokken of blote voeten, met Pareo/sjaal/omslag doek op je heupen en opzwepende muziek. In het eerste gedeelte van de workout worden vooral veel basistechnieken dynamisch aangeleerd. Met name de houdingsspieren, benen en core zullen intensief aangesproken worden.

Step – Yamine Saudio (France)

Franse Charme, duidelijke opbouw, te gekke muziek en uitdagende ‘moves’ dat zijn de kenmerken van een step workout by Yamine! 

Deze ‘nieuwe’ presenter staat garant voor een feestje! Boek deze workout en ervaar het zelf. 

Inside & Outside functioneel trainen – Evert van der Zee

In deze workshop laat Evert je de kneepjes van het vak zien en ervaren.

Evert is personal trainer en ondernemer. Hij heeft een eigen bootcamp bedrijf (Bootcamp Huissen) en geeft  veel functionele groepslessen in zijn eigen trainingsloods, zoals crossfit,small group training en personal training.

In deze workshop beantwoordt hij vragen over zelf trainen en training geven in de breedste zin van het woord.

Of je nu  instructeur, ondernemer of deelnemer bent, je gaat in ieder geval naar huis met een leuke ervaring en misschien wel input voor jouw volgende indoor of outdoor les!

Indoor Cycling – Evert van der Zee

Evert van der Zee beter bekend als Virtual Evert geeft wekelijks les op maar liefst 600 Nederlandse fitness clubs! Als virtual Cycle Master Trainer helpt hij wekelijks duizenden mensen met het bereiken van een betere gezondheid Altijd al een live les van Evert willen volgen?! Dit is jouw kans! Op de Solid Sound Convention neemt Evert je mee in een spectaculaire cycle les waarin hij je verrast met stevige beats, veel energie en een flinke dosis FUN!