WORKOUTS CLUBJOY

ClubJoy Power®

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten, het hele lichaam komt aan bod! Deze workout is uitermate geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen en snel resultaat wil behalen! De ClubJoy Power presenters, de krachtige muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen voor een optimale workout!

Share the Power & Share the Fun!

ClubJoy Cycle®

ClubJoy Cycle® is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan fysieke fitheid. De les zit boordevol energieke en afwisselende muziek die uitdaagt om snel te bewegen. Gedurende de hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De ClubJoy Cycle presenters en de oefeningen tijdens het programma zorgen voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Share the Ride & Share the Fun!

ClubJoy Yoga®

ClubJoy Yoga® is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. De oorsprong van ClubJoy Yoga® ligt in het Verre Oosten waar veel mensen Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga® biedt de oplossing, ervaar deze workout nu zelf.

Share the Flow & Share the Fun!

ClubJoy Battle®

ClubJoy Battle® is een effectief trainingsprogramma bestaande uit dynamische stoot-en traptechnieken geïnspireerd op vechtsporten uit het verre oosten. Tijdens deze workout wijst de muziek je de weg: een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. Onze presenters dagen jou uit om het maximale uit jezelf te halen!

Share the Battle & Share the Fun!

ClubJoy Challenge®

ClubJoy Challenge® is een effectieve workout om in maar 30 minuten op een snelle en leuke manier te werken aan je fitheid. Functioneel trainen in groepsverband staat centraal in deze les. Afwisseling en de hoge intensiteit van deze totale body workout zorgen voor snel resultaat. ClubJoy Challenge® laat je versteld staan van je eigen prestaties. Ideaal als je wilt werken aan een topconditie!
Share the Challenge & Share the Fun!

ClubJoy Core®

ClubJoy Core® is DE workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier de kernspieren te trainen. De buik, billen en rug komen in shape en worden sterker. Functioneel trainen, samen trainen en een hoge intensiteit staan centraal.

Het versterken van de Core bevordert de balans en voorkomt blessures, daarnaast word je super snel super fit!

Work on your Core & Share the Fun!

ClubJoy Dance®

ClubJoy Dance® is de leukste manier om calorieën te verbranden! Stil staan tijdens deze workout is geen optie! Dans op jouw niveau van de ene dansstijl naar de andere: Latin, HipHop en Streetdance. ClubJoy Dance® is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we jou laten zweten!

Share the Dance & Share the Fun!

 

ClubJoy Fiesta®

ClubJoy Fiesta® is een zeer aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Swing op de dansvloer, verbrand vet, train je spieren en verbeter je conditie! Dat sporten een feest kan zijn, bewijst ClubJoy Fiesta®. Als je eenmaal de feestelijke workoutsfeer hebt geproefd, wil je niet anders meer!

Share the party & Share the Fun!

ClubJoy Fit&Shape®

ClubJoy Fit&Shape® is de meest gevarieerde groepsles van ClubJoy met een breed scala aan oefeningen uitgevoerd op geweldige muziek van toen en nu. De eerste helft is cardiogericht, met aerobische en dansante bewegingen. De andere helft bestaat uit krachtoefeningen.

De motiverende muziek gecombineerd met onze presenters zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat. ClubJoy Fit&Shape® laat zien dat sport, plezier en algehele gezondheid gemakkelijk samen gaan.

Share the Moves & Share the Fun!

ClubJoy Step

ClubJoy Step® is het step programma van ClubJoy! Het programma voor iedereen die doelgericht wil trainen en resultaat wil behalen. Doen en niet denken staat tijdens de les centraal. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed te volgen tempo. Daag jezelf uit en maak die stap naar een verbetering van je fitheid.

Share the Energy & Share the Fun!