PRESENTERS TECHNOGYM

Rachel Louise Bachofner

Personal Trainer met een brede achtergrond! Rachel geeft personal en groeps trainingen zowel Indoor als Outdoor.

Maarten Schaapherder

Aspiratie en Inspiratie zijn de keywords waarmee ik al 20 jaar Personal Training verzorg en als docent doceer. Als Technogym Mastertrainer deel ik deze kennis en ervaring om clubs, praktijken en professionals te helpen hun klanten de beste eindgebruikerservaring te krijgen.

Virgil Spier

Olympisch atleet, mastertrainer & Personal Coach; “not perfection, but progress.” Overal waar Virgil is ontstaat beweging, zij het fysiek of mentaal. Sedert zijn Nederlands kampioenschap op zijn 18e op de 100 en 200 meter, maakte hijĀ  als estafetteloper al jaren deel uit van de Nederlandse top welk zich ook uit in deelname aan internationale toernooien en als lid van het 2008 Olympisch estafette team. Sinds 2012 is hij gestopt als professioneel atleet en focust hij zich op kennis opdoen en het ontwikkelen van beweegmethodieken. In het dagelijks leven is Virgil personal coach van diverse topsporters en tevens Technogym Mastertrainer.

Danny Janson

Als afgestudeerd Physical Exercise Technologist heeft Danny als professional zijn vaardigheden optimaal gebruikt en aangevuld. Danny is naast Technogym Group Cycle Master trainer ook Master Trainer TTT.

Henkjan Thoes

Henkjan werkt sinds 2005 voor Technogym in diverse functies. Hij begon als Master Trainer in de Benelux en is nu als Product Manager verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle Functionele trainingsconcepten wereldwijd. Recentelijk is Henkjan gestart als Marketing Manager Benelux, waar hij zijn kennis van en ervaring in de wereldwijde fitnessindustrie inzet om de innovatieve producten en oplossingen van Technogym te implementeren.