PRESENTERS freestyle

Lars Schuijling

“Larz” (Nike MasterTrainer) en ook wel bekend als “The Energyman” is een van de meest gevraagde presenters van Europa. Daarnaast is Larz ontwikkelaar van de unieke step style “Step V2” en de HipHop opleiding AALO/TEC.

Larz is één van de presenters die er al vanaf de eerste editie bij is en zal zoals elke keer een onvergetelijke Step V2 workout presenteren!

Als Nike Master Trainer geeft hij onvergetelijke trainingen over de hele wereld en op onvergetelijke plekken in Nederland zoals: Arena Amsterdam, Olympisch stadion, Carré, Scheepsvaart museum en meer. Larz participeert in diverse tv-programma’s en magazines. Hij werkt als product ontwikkelaar/ auteur en trainer voor de AALO.

#larzenergy!

Marcel Wille

Marcel Wille is oprichter en eigenaar van Black & White Sportsclub en Yoga School te Breda. Hij is sinds 1992 full time werkzaam als docent en heeft ruime ervaring met lesgeven op nationaal en internationaal niveau. Marcel heeft een enorm scala aan yoga opleidingen gevolgd waaronder trainingen van David Swenson, Elsie Matthijsen, Tonnie Goes, Manju Jois, Robert Boustany, David Williams, Brian Kest en Damien de Bastier. Daarnaast heeft hij in London de Yin Yoga opleiding van Paul & Suzee Grilly gevolgd en de Ashtanga Intensive van Kino Mccregor.

In 2013 heeft Marcel een 4 jarige Ashtanga Yoga Teacher Training afgerond. Deze opleiding heeft hij gevolgd bij het Ashtanga Yoga Research Center in Bali o.l.v. Prem Carlisi (senior teacher) en Radha Duplex die beide door Patthabi Jois (de grondlegger van Ashtanga Yoga) zijn opgeleid. In 2016 heeft hij les mogen geven samen met Prem en Radha en is hij uitgenodigd om Internationaal erkend Ashtanga Yoga teacher te worden.

Marcel geeft op de Solid Sound Convention Vinyasa Yoga, hij nodigt je uit om op een andere manier je practice te doen. Kijk niet naar de poses maar naar de ademhaling, je focus en het fijne relaxte gevoel wat je mag krijgen. Hoe? Kom langs, doe mee en hij laat je zien dat je op een ‘down to earth’ relaxte en leuke manier in de staat van yoga kunt komen.

Anton Todorov

Anton, geboren in Bulgarije, woont en werkt in Frankfurt / Main (Duitsland). De laatste jaren verscheen hij op fitness evenementen zoals Rimini Wellness (Italië), FIBO (Duitsland), Leaderfit Parijs (Frankrijk), NIKE Annual Meeting (Hongarije) en nog veel meer. Hij is een entertainer en betovert mensen niet alleen door interessante stap- en danschoreografieën, maar ook door zijn grappige en brutale charme.

Aneudi Cabral

Aneudi werd geboren op Aruba. Vanaf jonge leeftijd ontwikkelde hij een passie voor cardiodans en begon hij zijn danscarrière heel vroeg. Aneudi is een man die onderweg is; hij heeft getraind in Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Dublin. Verder behaalde hij zijn diploma in dans aan de Amsterdamse School of Arts, daarnaast volgde hij diverse fitness opleidingen. Aneudi ontwikkelde zijn eigen unieke lichaamstaal. Aneudi’s dans- en fitnesslessen kunnen worden geclassificeerd als leuk, functioneel en met een vleugje van wat hij zelf ‘de stijl van Aneudi’ noemt.

Evert van der Zee

Evert van der Zee is een bekende in de sport- en fitness wereld.

Van jongs af aan was hij al met sport bezig zoals wielrennen,schaatsen en turnen.

Voorheen was Evert werkzaam voor de AALO als Cycle Master en bij ClubJoy als Master Trainer.

Yamine Saoudi

Yamine is een internationale fitness & dance presenter en choreograaf. Hij is een extreem getalenteerde Fransman die op vele erkende conventies en evenementen heeft gestaan in o.a. Spanje, Zwitserland, Nederland, Litouwen, Italië, Tunesië, Marokko en Senegal. Yamine is winnaar van de European Contest wedstrijden in Barcelona en Napels. Daarnaast is hij trainer van fitnessinstructeurs en de directeur van de prestigieuze ISYS Formation Fitness School (maker van professionele fitnessmuziek). Zijn expertise is Step, Hilo Dance en HipHop.

Gilton Franklin

Gilton staat al vanaf de jaren 90 op het podium en heeft een indrukwekkend CV.

• E.F.A.A. Holland, Veldhoven vanaf 1997 – 2004

• Reebok internationaal: Polen (1998, 1999)

• Reebok internationaal: Frankrijk (1999)

• Reebok internationaal: Spanje (1999)

• Internationaal congres Engeland – Blackpool (2006)

• Intersport conventie Rusland – Togliatti (2006)

• Solid Sound Convention – Utrecht (2010, 2017)

Een workout van Gilton moet je meegemaakt hebben! Gilton weet muziek en choregrafie tot in de perfectie samen te brengen. Goed te volgen workouts, vette beats en buitengewone presentatieskills kenmerken Gilton. Kortom…Een workout van Gilton moet je gevolgd hebben!

Naast het presenteren van workouts houdt Gilton zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor de fitness markt. Bovendien is hij actief in diverse schoolprojecten ter bevordering van de samenwerking tussen kinderen.

Tatjana Plotnikova

Tatjana is op 13 oktober 1976 geboren in de prachtige stad Tbilisi, de hoofdstad van Georgië. Tatjana is altijd sportief bezig geweest. Ze zwom bij het Georgische Nationale team van Kunstzwemmers. Al op jonge leeftijd assisteerde ze haar trainer met lesgeven. Zo zette Tatjana haar eerste stappen op het gebied van lesgeven. Na haar verhuizing naar Amsterdam zwom zij nog 1,5 jaar bij het Nederlandse Nationale team. Ze besloot te stoppen met haar sportcarrière vlak voor de Olympische spelen in 2001. Bij de sportschool Shape All In begon haar carrière als sportdocent. Tatjana Plotnikova is eigenares van Bodyvita Pilates studio op Kerkstraat 276 in Amsterdam.

Gladys Trichet

Wij zijn vereerd dat Gladys Trichet op 11 maart haar beroemde Dancehall workout presenteert. Coach, choreografe en danseres sinds 1998, Gladys heeft gedanst op grote podia zoals de Zenith en het Théâtre Marsoulan in Parijs. Daarnaast is ze een veelgevraagd presenter in binnen- en buitenland. Een workout bij Gladys is een beleving! Ervaar deze nu zelf. Deze positieve energie bom is klaar om jou uit te dagen! Ga jij de uitdaging aan?

Taras Klimov

Taras is de ultieme internationale fitness presenter. Hij reist de hele wereld over om zijn passie voor dansen en fitness te delen en door te geven.  Daarnaast is hij docent aan de International Fitness School (IFS) in Moskou. Taras heeft de Onfit Award 2011 gewonnen als “De beste groepsfitnessinstructeur van Rusland 2011” en de Faces of Fitness 2010 (Rimini, Italië).  Bovendien is hij winnaar van de International Fitness Open 2009 prijs (Russian Presenters Contest), Reebok Russia Team Fitness Presenter en FIF International Team Presenter.

Myra Versteeg

Myra Versteeg is geboren in Oost-Maleisië, Sabah Borneo. Haar passie en roeping is het geven van wellness / healing massages en lessen geven in het fitness- / aerobicsegment. Na een paar jaar op nationaal en internationaal niveau aan judo te hebben gedaan, heeft ze diverse sportopleidingen gevolgd en werkervaringen opgedaan bij o.a. CIOS te Overveen, AALO en ClubJoy o.l.v. Henri de Weerd. Mede door deze sport- / werkervaringen en ervaringen in het leven heeft Myra Martial Motions opgericht. Hiermee wil ze bereiken dat mensen zich bewuster worden van: “body, mind and soul”. “Sometimes in your path of life you dance and sometimes you fight”