PRESENTERS CLUBJOY

Team ClubJoy Power®

Ivar Roos, Roel Vaessen & Mindy Thoolen zijn zowel wat betreft persoonlijkheid, trainerskills en fysiek voorkomen het ideale rolmodel!

Het ClubJoy Power® programma is met maar liefst 800 clubs in Europa het grootste programma van ClubJoy. Het ClubJoy Power® team zal bewijzen waarom! De biceps gaat weer in de olie en de schijven mogen weer op de barbell!

Kortom het ClubJoy Power team staat weer voor je klaar!!

Roel Vaessen

Mindy Thoolen

Ivar Roos

Team ClubJoy Cycle®

Maak kennis met Amy Hulsenboom-Hansen, Monique Soesman, Eduard Bekkers, Niels van der Knoop en Kristof Denutte, maak kennis met ClubJoy Cycle®! Deze ervaren presenters zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt. Top les, top presenters, top muziek en een geweldige energie in de workouts! Kortom…niet te missen!

Monique Soesman

Amy Hulsenboom-Hansen

Kristof Denutte

Eduard Bekkers

Niels van der Knoop

Team ClubJoy Yoga®

Maak kennis met het ClubJoy Yoga® team, maak kennis met Marjan Sunfire, Tineke Boonhof en Judith Aalfs. Deze dames ademen Yoga en beschikken over optimale presenting skills. Ze staan dan ook garant voor een gedegen ClubJoy Yoga workout, die zich kenmerkt door een ongeëvenaarde flow. Ervaar deze flow nu zelf en schrijf je in voor ClubJoy Yoga.

Marjan Sunfire

Tineke Boonhof

Judith Aalfs

Team ClubJoy Battle®

Kimberley Zweegman & Freek Maier zijn onze ClubJoy Battle toppers! Beide zijn zeer ervaren presenters en getraind in martial arts. Ben jij toe aan een flinke dosis energie en FUN? Kimberley en Freek zijn in topvorm, dus kom maar op!!

Kimberley Zweegman

Freek Maier

Team ClubJoy Challenge®

Maak kennis met Eduard Bekkers & Tara Greven, deze presenters ademen fitness en zijn zowel qua presenting skills als fysieke fitheid het ideale rolmodel! Zij zullen jou tot het uiterste drijven en jou helpen om je grenzen te verleggen. Een workout bij deze twee is een beleving, ervaar het nu zelf & Share The Fun!

Tara Greven

Eduard Bekkers

Team ClubJoy Core®

Maak kennis met Roel Vaessen en Mindy Thoolen DE ClubJoy Core® presenters! Zij staan garant voor de duidelijke opbouw, de perfecte techniek, veel energie en natuurlijk een flinke dosis FUN! Kortom een fantastische core workout!

Roel Vaessen

Mindy Thoolen

Team ClubJoy Dance®

Maak kennis Laurie Meulendijks en Nanda Groen! Zij laten jou kennis maken met ClubJoy Dance®, een uitdagende en gevarieerde Dance-workout waarin FUN centraal staat. Laurie en Nanda laten je van rechts naar links, van voor naar achter en van onder naar boven bewegen. Energy THROUGH THE ROOF met deze dames. Maak je klaar om te knallen op te gekke muziek in verschillende stijlen. So let’s share the dance & share the fun!

Laurie Meulendijks

Nanda Groen

Team ClubJoy Fiesta®

Deze heerlijke Latin gerelateerde workout is weer een feestje! Leen Schoemakers en Nanda Groen nemen je mee naar de zon! Veel Fun in combinatie met stoere en sexy bewegingen maken deze les tot een om niet te missen. De sexy heupen van Leen en de urban bewegingen van Nanda maken deze les uniek! Deze dames brengen je energy to tha max. ClubJoy Fiesta is een conditioneel uitdagende les, maak je borst maar nat. Shake.. Drop … Stop and Pose! Let’s share the party & share the fun!

Leen Schoenmakers

Nanda Groen

Team ClubJoy ClubJoy Fit&Shape®

Maak kennis met Team ClubJoy Fit&Shape®, maak kennis met Tara Greven en Melissa Heruer. ClubJoy Fit&Shape® is een fantastische workout voor een breed publiek. Fit staat voor de ruim 25 minuten cardio & Shape staat voor de ruim 25 minuten shape exercises die in het programma zitten. Een optimale combinatie dus voor een zeer brede doelgroep op een sportclub!

Tara en Melissa staan garant voor een fantastische workout. Goede opbouw, sterke techniekbeheersing, krachtige presentingskills kortom..girlpower!!

Tara Greven

Melissa Heruer

Team ClubJoy ClubJoy Step®

Time 2 step it UP! Samen met Kimberley Zweegman en Amy Hulsenboom-Hansen. Deze dames staan garant voor een ultiem stepfeestje! Beide dames performen regelmatig op nationale en internationale conventies. Step is hun specialiteit, De dames zullen een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte!

Kimberley Zweegman

Amy Hulsenboom-Hansen