PRESENTERS AALO

Janneke Bakker

Janneke is AALO Master Trainer en performt regelmatig op nationale en internationale conventies. Step is haar specialiteit, zij is vaste presenter bij ‘Step Mekka’ Snowworld Healthclub. Janneke’s choreografieën zijn verrassend en creatief, maar kenmerken zich tegelijkertijd door een zeer duidelijke opbouw en zijn daardoor voor iedereen goed te volgen. Begeleid door te gekke beats zal Janneke een technisch hoogwaardige les neerzetten met een hoog fun gehalte! Janneke werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer

Jimmy Peek

Jimmy is eigenaar van Strike-education en UFW. Jimmy komt uit de vechtsportwereld en heeft de derde Dan Karate. Jimmy zijn specialiteit is vechtsporten combineren met groepsfitness. Het is niet voor niets dat hij al Tae Bo lessen geeft vanaf 1999 en door Billy Blanks zelf opgeleid is. Vandaag de dag geeft hij les over de hele wereld en is hij vaak te vinden in Duitsland, Mexico en Marokko.

Jimmy werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer

Lars Schuijling

“Larz” (Nike Master Trainer) en ook wel bekend als “The Energyman” is een van de meest gevraagde presenters van Europa. Daarnaast is Larz ook ontwikkelaar van de unieke step style “Step V2” en de HipHop opleiding AALO/TEC.

Larz is één van de presenters die er al vanaf de eerste editie bij is en zal zoals elke keer een onvergetelijke Step V2 workout presenteren! Als Nike Master Trainer geeft hij onvergetelijke trainingen over de hele wereld en op onvergetelijke plekken in Nederland zoals: Arena Amsterdam, Olympisch stadion, Carré, Scheepsvaart museum en meer. Larz participeert in diverse tv-programma’s en magazines. Hij werkt als product ontwikkelaar/ auteur en Trainer voor de Aalo. Een les van Larz volg je niet, maar beleef je als geen andere.

https://www.youtube.com/watch?v=WuwHdX5xhC0

Jeske Papadopoulos

Jeske geeft Power Yoga en Yin Yoga opleidingen bij AALO Yoga Academie. Yoga is niet meer weg te denken uit haar leven. Jarenlang reisde ze elk jaar af naar Thailand om daar Qigong en Yoga te beoefenen. Ze is eigenaar van een bedrijf dat zich richt op detox-coaching, yoga en voedings- en suppletietherapie. In januari 2017 opent ze de deuren van haar eigen yogastudio.

Jeske geeft al meer dan 30 jaar groepslessen en richt zich nu alleen nog maar op yoga en qigong. Ze werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer.

Yvonne van Schaik

Yvonne is in de fitnessbranche al lang actief; als eigenaar van een sportclub, personal trainer, groepslesinstructeur, Cycling master, (sport)masseur en docent. Als AALO Master Trainer geeft Yvonne niet alleen opleidingen, maar is zij ook betrokken bij productontwikkeling. Een van Yvonne’s grote passies is indoor cycling.

Marieke Verleg

Marieke is al jaren werkzaam als fitnessmanager. Zij heeft als specialisatie voeding en personal training, daarnaast geeft Marieke groepslessen en heeft een passie voor indoor cycling.
Marieke en Yvonne werken voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer.

Sandra Buijing

Sandra is afgestudeerd diëtist en sport diëtist met als specialiteit voeding en duurzaamheid. Sandra werkt met cliënten met diabetes/ obesitas, hart- en vaatziekten, ondervoeding en hypertensie. Daarnaast werkt Sandra als voedingsadviseur bij Feyenoord en bij de dansopleiding aan het conservatorium Den Haag. Sandra werkt ook voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als Master Trainer voor de opleiding Sportvoedingsadviseur.

.

Virgil Spier

Virgil Spier is een olympische atleet met een passie voor bewegen. Virgil is medeontwikkelaar van een methodiek waarmee  iedereen kan trainen als atleten. Dezelfde kennis, ervaring en innovatie die de atleten tot het hoogste niveau brachten worden ingezet voor baanbrekende resultaten. Vandaag de dag is Virgil Personal Trainer met als specialiteit Speed Agility & quickness trainingen. Virgil werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer.

Roel Bors

Roel is zeer ervaren trainer & personal coach. Roel heeft van functional training zijn missie gemaakt en vindt het leuk om te experimenteren met materiaal anders dan de reguliere halter en dumbells. Zo heeft Roel een aantal jaar geleden voor AALO de opleiding Pivot Barbell ontwikkeld, waarmee je in staat bent om 360 graden trainingen te verzorgen. Roel is tevens expert in het trainen met Kettlebells.
Roel werkt voor AALO Opleidingen als product ontwikkelaar/ auteur en als Kern Docent (Master Trainer) voor de Fitness Academie.

.

Daniel van Leeuwen

Daniel is bewegingswetenschapper en voormalig topsport atleet (Nederlands Kampioen) met als specialiteit 60, 100 en 200M sprint. De combinatie wetenschap en de praktijk vanuit de topsport maken zijn kennis en ervaring uniek. Hij heeft lange tijd gewerkt voor de atletiek unie o.a. als embedded scientist voor Daphne Schippers en tegenwoordig onderwijst hij aan de Fontys Hogeschool. Daniel heeft meerdere specialiteiten o.a. looptechnieken, krachttraining sportspecifiek en meten. Daniel werkt voor AALO opleidingen als productontwikkelaar/ auteur en als AALO Master Trainer o.a. voor de specialistische workshops & hardloop opleidingen.

.