Lecture ClubJoy Support: Teaching Skills

Wat kan je zeggen & doen om een betere coach te worden? Tijdens deze lezing leggen we de focus op lesgeef fase 2, kortom het geven van vervolg & intrinsieke cues: Je gebruikt hier specifieke woorden & zinnen zodat jouw deelnemers de bewegingen beter begrijpen (kortom het ‘aha’ moment). Hoe ‘creëer’ je nu optimale lesgeef fase 2 coaches? Deze lezing geeft je voldoende inzicht en ‘ready 2 steal’ tips en maakt jou zo een betere coach!  Jouw deelnemers gaan steeds beter bewegen en ervaren de bewegingen intensiever. Jijzelf… krijgt complimenten en jouw lessen worden steeds voller.

Lecture ClubJoy Support: Ontwikkeling naar Meesterschap

De lezing staat volledig in het teken van het ontwikkelen van jezelf, ofwel meesterschap. Maar wat is dat nou eigenlijk? Meesterschap zou je eenvoudigweg kunnen definiëren als een zeer goede beheersing van het vak. Tijdens deze lezing maken wij de vertaling naar meesterschap binnen het vakgebied van de groepsfitness docent. Welke bouwstenen maken jou de perfecte docent en hoe ontwikkel je die bouwstenen nou eigenlijk? Sta jij open voor het proces om beter te worden in alle vijf de bouwstenen van het lesgeven? Dansen als Michael Jackson, techniekbeheersing als Bruce Lee en performen als Jim Carey. Een utopie, maar onze Master Trainers helpen je graag om een stap verder te komen in de richting van meesterschap.

Lecture Technogym: Trends & Insights: The Future of Fitness?

In deze sessie presenteert Henkjan Thoes een overzicht van trends en insights uit de wereldwijde fitness industrie. De Fitness branche is volop aan het professionaliseren en het aanbod van diensten en services wordt steeds groter en gevarieerder. Welke van deze trends zijn relevant voor jouw club en jouw klanten?

Lecture AALO: Duurzame sportvoeding

Voor topsporters, maar ook voor amateursporters is het een must om er een gezonde levensstijl op na te houden. De juiste sportvoeding, supplementen en kennis van nutritions kunnen het verschil maken tussen winst en verlies. Hierdoor hebben veel sporters behoefte aan begeleiding op het gebied van sport en voeding. Tijdens de lezing zal Sandra ingaan op feiten en fabels omtrent het nut en werking  van eiwitten, maar ook  hoe combineer je gezonde (sport)voeding met een druk schema (en gezin).

.

Lecture AALO: Train The Invisible

Virgil geeft een interactieve lezing over trainingsonderwerpen waarvan je waarschijnlijk niet eens het bestaan van weet. Hierin gaan gerenommeerde trainingsschema’s, methodieken e.d. op de schop. Gewaagd en revolutionair! Virgil zal je inzicht geven hoe je met improvisatie en met het trainen van ‘vergeten spieren’ betere resultaten behaald zowel voor jezelf als voor je klant(en). Wil je meer weten over de visie van Olympisch Topatleet Virgil, dan is deze lezing een must voor jou.

Lecture AALO: Testen & Meten

Interessante materie voor de sportprofessional: Het testen en meten van sportprestaties. Maar wat hoe waarom, waarmee en wanneer? Deze vragen en meer zullen worden behandeld tijdens deze seminar.

.